preskoči na sadržaj
Razredna nastava

JEDNODNEVNI IZLET 3. I 4. RAZREDA U ZAGREB

 

Nakon nekoliko dana dogovora i priprema napokon smo krenuli put Zagreba. Kako smo učenici 4. razreda, ove smo godine učili o Zagrebu te smo bili presretni što ćemo posjetiti naš glavni grad. Okupili smo se pred crkvom, smjestili se u autobus i krenuli. Put je prošao bez problema.

    Stigavši u Zagreb najprije smo posjetili Tehnički muzej. Dočekao nas je zanimljiv vodič, odveo nas je u rudnik gdje smo se upoznali s time kako je nekada bilo raditi u rudniku. Potom smo obišli odjel vatrogastva. Svi su s velikim zanimanjem slušali vodiča, a glavni pomočnik u demonstracijama je bio Marcel. Potom smo pogledali stare primjerke aviona, brodova, automobila, tramvaja...

    Nakon toga je slijedio posjet planetariju. Svi su bili oduševljeni. Krenuli smo prema Kaptolu, a potom prošetali do uspinjače. Neki su se uplašili, a neki oduševili. Nakon uspinjanja uslijedila je šetnja gornjim gradom. Na Trgu Sv. Marka smo vidjeli istoimenu crkvu pred kojom smo se zajedno slikali. Zainteresirano smo slušali što nam vodič govori. I bili smo ponosni što smo se našli ispred Hrvatskog sabora.

    Nakon ručka smo se uputili u ZOO vrt Maksimir, svi smo bili presretni. Posebno su nas oduševili razigrani tuljani. Nakon obilaska i duge šetnje uslijedio je odmor uz sladoled, a potom povratak kućama.

                                                                                                                                                       3. a, 4. a i 4. b razred

 

Koliko je sati?


Raspored zvonjenja


Kalendar
« Kolovoz 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Kalendar rada šk. god.

 

Priloženi dokumenti:
preuzmi.htm


Kurikulum

Godišnji plan i program

Anketa
Kad te u školi ispituju, događa li ti se često da zbog treme ne možeš pokazati sve što znaš?
Uspješno učenje

 

preskoči na navigaciju